Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > Report Forum Bugs Here

Report Forum Bugs Here (Page 4)
Thread Tools
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 9, 2007, 03:02 PM
 
The posts were not deleted. I don't see any clues to explain why they'd be gone. Did your browser time out while trying to submit them? If the server were down for backups, then the submission would never make it in the door.
     
Posting Junkie
Join Date: Jan 2006
Location: Seattle, Washington
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 16, 2007, 08:09 PM
 
No, it didn't time out. It just seems like some of my posts aren't showing up, and it's only in that forum. I remember making posts in those threads, then going back and wondering why they weren't there. In the AT&T 4 Gb iPhone thread, I was the first reply, but it never showed up. Could it maybe be something on my side?
     
Baninated
Join Date: Oct 2002
Location: In yer threads
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 17, 2007, 11:18 AM
 
Originally Posted by Simon View Post
So when will that be?

It appears they basically remodelled the forum right before the guy doing it when MIA. And now we're stuck with a load of bugs and a thread that seems to be useless because nobody else than the original coder is capable of fixing them.

Could an admin comment on this?
My only problem was, there was bugs or layout quirks that were known about in the last version of the forum that never got fixed to begin with. It would have been easier to just have fixed them from the start.

But you get problems like this when you have a "closed" beta testing.
     
Addicted to MacNN
Join Date: Mar 2006
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 18, 2008, 11:32 PM
 
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 19, 2008, 12:37 AM
 
^^ Oh, yeah, good idea. I didn't even think about posting it here...

-t
     
Banned
Join Date: Jun 2005
Location: Indy.
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 19, 2008, 12:57 PM
 
Originally Posted by turtle777 View Post
^^ Oh, yeah, good idea. I didn't even think about posting it here...

-t
People often ignore sticky threads ...
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 20, 2008, 03:12 AM
 
Originally Posted by Railroader View Post
People often ignore sticky threads ...
Ignoring implies a conscious decision.

Are you trying to second guess me ?

-t
     
Banned
Join Date: Jun 2005
Location: Indy.
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 20, 2008, 06:52 PM
 
Originally Posted by Railroader View Post
People often ignore are completely oblivious to sticky threads ...
Fixed™
     
Posting Junkie
Join Date: Jan 2006
Location: Seattle, Washington
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 23, 2008, 03:38 PM
 
Saying the same thing in more words doesn't mean it's more well-said.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 23, 2008, 05:33 PM
 
Well, given the lack of response by any mod or admin, I'm not sure it even mattered where I posted it.

-t
     
Administrator
Join Date: Apr 2001
Location: San Antonio TX USA
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 23, 2008, 07:37 PM
 
Originally Posted by turtle777 View Post
Well, given the lack of response by any mod or admin, I'm not sure it even mattered where I posted it.

-t
At this point, I don't have an answer about this issue, but I think it's something in vBulletin rather than something we actively set up. Having a default "everything that says 'wiki' goes straight to wikipedia" doesn't make a lot of sense, and it's something we'd have fixed if we could.

Glenn -----OTR/L, MOT, Tx
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 23, 2008, 08:01 PM
 
Originally Posted by ghporter View Post
At this point, I don't have an answer about this issue, but I think it's something in vBulletin rather than something we actively set up. Having a default "everything that says 'wiki' goes straight to wikipedia" doesn't make a lot of sense, and it's something we'd have fixed if we could.
Thanks, Glenn.

So you would say it's a bug, not some kind of obscure feature ?

-t
     
Mac Elite
Join Date: Jan 2001
Location: Helsinki, Finland
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 1, 2008, 04:01 PM
 
Originally Posted by ghporter View Post
At this point, I don't have an answer about this issue, but I think it's something in vBulletin rather than something we actively set up. Having a default "everything that says 'wiki' goes straight to wikipedia" doesn't make a lot of sense, and it's something we'd have fixed if we could.
I manage a vBulletin board, which is at 3.6.8 PL2 and found neither similar behaviour, nor settings that could trigger it; interesting. Did you have the 'Replace URL's With Page Title'- mod installed, or something similar?
     
Professional Poster
Join Date: Sep 2005
Location: Rochester, NY
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 9, 2008, 03:46 PM
 
Something's up after the keynote took teh 'NN offline for a while. Here's what I get when I try searching new posts:

This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 3762 seconds.
I'll try again in a little over an hour....

Plus, this post time is two hours early. That probably has something to do with it, too...

Someone fixed it, thanks!.
( Last edited by Dork.; Jun 9, 2008 at 05:58 PM. )
     
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 11, 2008, 10:24 AM
 
Why does my user CP have a link to remove myself from my ignore list? Obviously I'm not on my own ignore list. If I click the link, it still apeears on my user CP page.
     
Administrator
Join Date: Mar 2000
Location: Land of the Easily Amused
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 11, 2008, 01:01 PM
 
that's kind of funny.
the the 3.7 software added A LOT of new features to the user profile and options. so it's going to take awhile to integrate all of those into our style. strangely, vb seems to want to turn every forum into a mini-myspace. go figure.
     
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 11, 2008, 01:09 PM
 
Well complete bio info on member pages has been missing for ages now and that was broken during some upgrade too. Quite honestly, I'm not holding my breath for this one to be fixed either.

And since I'm complaining about unfixed old bugs, here's another one that's already more than a year old.

Originally Posted by Simon View Post
In the user CP the threads listed in "New Subscribed Threads" still link to the first post in the thread rather than to the first new post in that thread. This is strange because in the "Subscribed Forum List" the "Last Post" URLs have the "/new-post/" suffix so you are directed to the first new post. All that needs to be done is to add the "new-post" suffix to the URL in the links in the "New Subscribed Threads" list.
     
Moderator
Join Date: May 2001
Location: Hilbert space
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 11, 2008, 01:59 PM
 
control + s to send quick replys and save edited posts doesn't work anymore.
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 16, 2008, 02:24 AM
 
I've done my first template hacking, and tried to get some of the worst bugs out. Most of these were introduced in the 3.7.x update.

Membername popup menu: buddy-list item is back.
Member profile page: lost functions & info restored.
QuickLinks in navbar: missing links found! For publication soon.
Online page refreshes again.
UserCP menu: missing items are back.
A few mod-related fixes that won't be visible.
vBB version number fixed at bottom of page.
DH has restored the image verification on registration, but the spambots missed the window.

note: vBB has renamed Buddies -> Contacts.

The objective is to get previous functions working again, then work on the new features over time. I'll try to tackle some more longstanding bugs along the way. The CODE tag is getting looked at by both of us.
     
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 16, 2008, 04:14 AM
 
Good news. It's nice to know somebody is working on these bugs.

I see you have now put back in some of the personal information on the member pages. But biography information people enter is still not being displayed anywhere on the member pages.

And also, the links in the "New Subscribed Threads" list still point to the first post rather than the first unread post.
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 16, 2008, 02:09 PM
 
Originally Posted by reader50 View Post
I've done my first template hacking, and tried to get some of the worst bugs out. Most of these were introduced in the 3.7.x update.

Membername popup menu: buddy-list item is back.
Member profile page: lost functions & info restored.
QuickLinks in navbar: missing links found! For publication soon.
Online page refreshes again.
UserCP menu: missing items are back.
A few mod-related fixes that won't be visible.
vBB version number fixed at bottom of page.
DH has restored the image verification on registration, but the spambots missed the window.

note: vBB has renamed Buddies -> Contacts.

The objective is to get previous functions working again, then work on the new features over time. I'll try to tackle some more longstanding bugs along the way. The CODE tag is getting looked at by both of us.
And testing subforum removed?
     
Administrator
Join Date: Mar 2000
Location: Land of the Easily Amused
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 04:25 AM
 
no, that was all me. figured it was inactive and just taking up precious vertical space on my screen.
i can always turn it back on if we have need for that kind of testing. we're fiddling with themes/styles/css/etc so we're going about it a different route.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 10:39 AM
 
Is someone gonna buy the hampstor a new watch, too ?

-t
     
Clinically Insane
Join Date: Mar 2001
Location: yes
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 11:25 AM
 
Originally Posted by turtle777 View Post
Is someone gonna buy the hampstor a new watch, too ?

-t
The hampstor doesn't need his own watch, just a cronjob that calls his friend ntpdate that calls other hampstors.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 11:42 AM
 
Originally Posted by besson3c View Post
The hampstor doesn't need his own watch, just a cronjob that calls his friend ntpdate that calls other hampstors.
Oh come on, don't be so stingy, just get him a $ 5 watch from Hampstor-Mart.

-t
     
Clinically Insane
Join Date: Mar 2001
Location: yes
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 01:31 PM
 
Heh.. $5 watch... Only in Amaraca!
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 02:00 PM
 
Originally Posted by besson3c View Post
Heh.. $5 watch... Only in Amaraca!
Or Rolex in China

-t
     
Addicted to MacNN
Join Date: Jul 2005
Location: Cooperstown '09
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 17, 2008, 06:51 PM
 
Good work.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 05:00 PM
 
More fixes applied to the live style.

• General Archives fit into main page formatting
• Report Abuse page unborked
• Quick Reply & Inline Edit: black border deleted, box back to normal size
• Subscribed threads in UserCP finally link to new-post
• Control-s submits Quick Reply & Inline Edit again
• CODE tag fixed, finally - maybe*
• Public Profile page: missing profile fields added
• Some more mod-related fixes.

The subscribed-threads new-post link was surprisingly hard to nail down. The same template renders the thread titles in the UserCP subscribed listing, as well as in regular forum listing.

CODE tag seems to work well now, except for one report on Safari 4 Dev Preview using the nightly WebKit build. I hadn't checked that combination.
     
Professional Poster
Join Date: May 2001
Location: Hampton Roads, VA
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 05:20 PM
 
Originally Posted by reader50 View Post
• Subscribed threads in UserCP finally link to new-post
Thank you SO MUCH!

All glory to the hypnotoad.
     
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 05:41 PM
 
Great job! Thanks.
     
Moderator
Join Date: May 2001
Location: Hilbert space
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 06:23 PM
 
Another minor point regarding the quick reply box: it's slightly too small and doesn't align with `Show your signature' anymore. Sorry for being nit-picky … 
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 08:49 PM
 
“Show your signature”?

Don’t you mean “Quote message in reply”? Or do you just have different buttons from me?



reader50: Grand job, big thumbs up!
     
Professional Poster
Join Date: May 2001
Location: Hampton Roads, VA
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2008, 09:13 PM
 
Originally Posted by Oisín View Post
“Show your signature”?

Don’t you mean “Quote message in reply”? Or do you just have different buttons from me?



reader50: Grand job, big thumbs up!
Look to the right side.

All glory to the hypnotoad.
     
Caffeinated Theme Master
Join Date: Nov 1999
Location: hell (says dakar)
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 19, 2008, 03:54 AM
 
I'm pretty certain that Oreo is referring to the lil' blue lines in my screenshot lining up with the red vertical axis to the left and right of the text field ...



IIRC, they used to line up a *little* more precisely, but I'm pretty sure I never got it to line up 100% because ... well, vBulletin's just a pig that way.

And yes, that is nit-picking
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 19, 2008, 08:16 PM
 
Originally Posted by jokell82 View Post
Look to the right side.
Must be because I don’t have a signature to show. That button’s not there for me at all.
     
Caffeinated Theme Master
Join Date: Nov 1999
Location: hell (says dakar)
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 19, 2008, 10:11 PM
 
Originally Posted by Oisín View Post
Must be because I don’t have a signature to show. That button’s not there for me at all.
Time to get crackin' on that - slacker!





( Last edited by effgee; Jun 19, 2008 at 10:22 PM. )
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 20, 2008, 02:53 AM
 
Another update to the live style.
  • "Forum Rules" posting permissions box is fixed.
  • BBcodes help page required a lot of fixing.
  • "codex" temp code-tag removed. It was identical to codeff temp tag.
  • "Spoiler test (frank)" temp tag removed - it didn't work.
  • "test3" spoiler tag removed - identical to the real Spoiler tag.
  • Applescript tag example actually works now, & no longer forces page wide.
  • Descriptions improved on several custom tags.
  • Contacts popup window has been renovated.
  • Form submission tags combed through on several pages, this may resolve some occasional error messages the staff has been getting.
  • Display code added to some templates for a few new features. This is incomplete at present, and may not get turned on. I'm not sure why podcasting code should be present in a forum display anyway.
  • Spacing tidied around scattered checkboxes. The vBSEO checkboxes are the remaining offenders, they are spaced for standard vBB templates. One of these days, I'll have to tackle the vBSEO files and see if I can fix that.

For the moment, I'm steering clear of effgee's alignment work around the QR box. There are plenty of nits elsewhere to work on.
     
Caffeinated Theme Master
Join Date: Nov 1999
Location: hell (says dakar)
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 20, 2008, 03:09 AM
 
Originally Posted by reader50 View Post
... Spacing tidied around scattered checkboxes. The vBSEO checkboxes are the remaining offenders, they are spaced for standard vBB templates. One of these days, I'll have to tackle the vBSEO files and see if I can fix that. ...
Unless the vbSEO guys have changed the delivery of their plugin, there's not much point in trying - all the code in their files was/is encrypted. When struggling with this the last time around I went to their support forum to ask for help but got precisely ... nowhere.

Great job on the rest of the stuff!
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 20, 2008, 10:37 AM
 
Originally Posted by effgee View Post
Time to get crackin' on that - slacker!







That first one is a winnar (except for the Times part).
     
Caffeinated Theme Master
Join Date: Nov 1999
Location: hell (says dakar)
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 20, 2008, 12:41 PM
 
Originally Posted by Oisín View Post
That first one is a winnar (except for the Times part).
I knew you'd get a kick out of Times Let's try again with two classics ...



     
Addicted to MacNN
Join Date: Jul 2005
Location: Cooperstown '09
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 21, 2008, 12:02 AM
 
Good work.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 26, 2008, 01:49 AM
 
Noticed last activity is back online.

Awesome.
     
Moderator Emeritus
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 28, 2008, 08:06 AM
 
Here's an interface bug. When you view poll results, the vote now and view poll results buttons still appear. Surely they should disappear when you vote on a poll or view results.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 29, 2008, 01:29 AM
 
Fixed.
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 1, 2008, 01:45 AM
 
Originally Posted by effgee View Post
I knew you'd get a kick out of Times Let's try again with two classics ...





Second one hereby stoleninated and takenintouseinated.

(What is that, Rotis Serif?)
     
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 1, 2008, 03:54 AM
 
Umm, wrong flag. Try this



     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 1, 2008, 01:00 PM
 
Rarely have I been so insulted!
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 2, 2008, 01:31 AM
 
Originally Posted by Oisín View Post
Rarely have I been so insulted!
Yes, a women, that is really too much

-t
     
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 2, 2008, 02:23 AM
 
A Swedish woman, no less!
     
 
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2