Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > Report Forum Bugs Here

Report Forum Bugs Here (Page 8)
Thread Tools
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 21, 2013, 07:28 AM
 
The iPhone forum name change didn't get updated in the forum links at the bottom of the page. Not just the text, the link is dead too.

It also broke bookmarks, though that isn't as important.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 21, 2013, 12:35 PM
 
Ran out of time last night, this will be fixed tonight.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 21, 2013, 02:31 PM
 
Good deal! Only mentioned it in case it was an oversight.

Thanks!
     
The Mighty
Join Date: Feb 2004
Location: Well the sports issue was within arm's reach but they closed up shop and kicked me out. And I'm out of toilet paper.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 5, 2013, 12:23 PM
 
I still can't search on my own posts. This has been going on for 2 weeks.
This one time, at Boot Camp, I stuck a flute up my PC.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 5, 2013, 01:45 PM
 
I just searched using the find-posts link under your name, it worked fine. Were you searching while logged out? If so, that is a known bug that hit a couple weeks ago. Holiday-related stuff has been taking time from solving it.
     
The Mighty
Join Date: Feb 2004
Location: Well the sports issue was within arm's reach but they closed up shop and kicked me out. And I'm out of toilet paper.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 7, 2013, 07:37 PM
 
No, the way I've always searched my posts is I go to the forums page and scroll all the way down to Who's Online and click on my name. This is how I've searched my own posts on forums for 12 years because it's the quickest way for me to search my most recent posts so that I don't wander aimlessly looking for my recent posts in all the threads... but I get an error message:

"This user has not registered and therefore does not have a profile to view."

Therefore, I can't search my own posts.

Has no one else had this problem?
This one time, at Boot Camp, I stuck a flute up my PC.
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Aug 2005
Location: Golden Valley, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 7, 2013, 09:52 PM
 
Originally Posted by And.reg View Post
No, the way I've always searched my posts is I go to the forums page and scroll all the way down to Who's Online and click on my name. This is how I've searched my own posts on forums for 12 years because it's the quickest way for me to search my most recent posts so that I don't wander aimlessly looking for my recent posts in all the threads... but I get an error message:

"This user has not registered and therefore does not have a profile to view."

Therefore, I can't search my own posts.

Has no one else had this problem?
I see the problem, your user link is going to and-reg instead of and.reg. It was probably something in the conversion between forum software.

This will get you to your actual profile.
MacNN Forums - View Profile: And.reg
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 8, 2013, 12:09 AM
 
It's a problem with vbSEO URL rewrites. I can fix it, but only globally. ie - change the profile-link rewrite rule. At the moment, you can reach (almost) any profile via:

http :// forums.macnn.com / membername

And.reg's link works if typed manually, but board links are broken. A handful of other people are affected too, people with unusual characters in their names. I could change the rewrite rule to include the userID, or cancel rewrites on member profiles. But that will change the links for everyone, and the above shortcut may no longer work.

forums.macnn.com / member.php?u=73983 (vB native, no rewrite applied)
forums.macnn.com / members/73983.html
forums.macnn.com / members/username/userid/

The last option might be worth an experiment. Mainly to see if including just the username would work for most people.

We may revise our rewrite rules within a few months anyway. So I'd rather experiment then, than change our URLs twice.
     
Posting Junkie
Join Date: Aug 2003
Location: midwest
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 26, 2013, 11:29 AM
 
Lots of "database" errors lately when trying to submit a response or even in attempting to access forum threads from time to time. Seemed to have started yesterday or the day before.
ebuddy
     
Posting Junkie
Join Date: Aug 2003
Location: midwest
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2014, 09:30 AM
 
Advanced Search issue:

Having the same/similar issue that And.reg posted in early December. Advanced Search functionality not working. Doesn't matter which poster I specify. After entering search criteria and hitting "Search Now" button, I get nothing, but a blank, white page. I believe this had been working fine however, well past And.reg's posting of the problem. Meaning, I believe I successfully used Advanced Search within the past couple of weeks.

Same happens when trying to access through links in posts and through the formal, designated search options. Safari on MBA.
ebuddy
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2014, 02:31 PM
 
Should be fixed now.
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Oct 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 10, 2014, 05:03 PM
 
Not a bug, just testing to see if I can post now If this does work, then thanks reader50!
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 27, 2015, 12:39 AM
 
Fixed a template issue on the staff list page. The "PM staff" buttons actually work now.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
May 12, 2015, 10:48 PM
 
Here's a weird one...

This thread here:

http://forums.macnn.com/95/political...2/#post4318375

Never got bumped by my post.


Not that I really care, I'm mentioning it more because it's a bizarre ass-bug.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
May 12, 2015, 11:51 PM
 
Webserver or DB server screwed up during your post. The post table was updated, but the thread table wasn't. I fixed it manually for the fun of it.
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
May 13, 2015, 11:06 AM
 
Danke!
     
Administrator
Join Date: Apr 2001
Location: San Antonio TX USA
Status: Offline
Reply With Quote
May 15, 2015, 08:56 AM
 
Reader, do we need to pitch in for extra vitamins for the hampstor? Sounds like he's starting to miss stuff now and then.

However, I've had some issues on other boards over the last several days where I was certain I'd posted and nothing showed up. And yesterday, a very trusted site was telling me it had detected that my Internet connection was running slowly - but that site was the only thing going slowly. Maybe the Top Level Domain hampstors need vitamins...

Glenn -----OTR/L, MOT, Tx
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2015, 02:18 PM
 
Here's an ironic one.

The top banner ads are (on a seemingly random basis) getting displayed at quarter size.

I only use iPhone mobile Safari, so I'm not sure if the problem is wider spread than that.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2015, 03:12 PM
 
No clue on that one. Our templates include an insert point for the banner ad. The banner code should all come from the ad server, wherever that is. Or your browser could be shrinking it, when it exceeds a certain pixel width. I'd expect a softer scaling though, not a 1/4 shrink.

er, randomly smaller banner ads. Are you complaining, or is this a compliment?
     
Moderator
Join Date: Aug 2001
Location: North Muncietucky
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 18, 2015, 04:17 PM
 
Yeah, I've seen that, too. Oddly, when I see the top banner ad small, it's often accompanied by the same ad as one of those monster pop-ups (also in iOS)
     
Mac Elite
Join Date: Mar 2003
Location: London/Plymouth, England
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 22, 2015, 06:38 AM
 
is anyone else only seeing 10 threads per forum?

weird!
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 22, 2015, 05:51 PM
 
Which forum? There are a couple settings in your UserCP that control that, from default age view, to default items-per-page settings. Default age setting for most forums is threads bumped in the last 30 days, plus any stickies or announcements.

I'm guessing you visited a low-traffic forum, where there were only 10 current threads?
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 26, 2016, 01:18 PM
 
Test bump.
     
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 26, 2016, 03:09 PM
 
I tested the bump, no pain or discomfort. What next?
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 26, 2016, 06:49 PM
 
Bumpectomy!
     
 
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:21 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2