Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Fonts Not Working?

Fonts Not Working?
Thread Tools
Addicted to MacNN
Join Date: Mar 2002
Location: Winnipeg
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 19, 2002, 01:20 PM
 
Hey I've got an iMac 333Mhz Rev D... and I did a reformat and partion recently and since then of course I lost all my fonts... I've tried to add some new ones but even after restart they don't work... they're .ttf fonts so they should work shouldn't they? Is there something I'm missing?
     
Addicted to MacNN
Join Date: Mar 2002
Location: Winnipeg
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 19, 2002, 01:46 PM
 
wait I figured it out never mind... sorry
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:45 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2