Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > AppleTalk OS 9 -> OS X

AppleTalk OS 9 -> OS X
Thread Tools
Baninated
Join Date: Jun 2000
Location: Cambridge, Chicago, Jerusalem (school/home/heart)
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 04:34 PM
 
Has anyone seen an issue where an iMac running OS 9 is able to see but not mount a LCD iMac running OS X? The problem happens only from time to time and it never happens from OS X to OS X, only OS 9 to OS X.

The machine in question is an iMac running 9.2.2, CarbonLib 1.6 and 256mb RAM. The LCD iMac has 10.2.3.

Any ideas?

Brad
     
Clinically Insane
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 07:25 PM
 
Well, I may have heard of something similar. How are you trying to connect to the OS X machine? If you're simply double clicking on the volume in Network Browser, perhaps you should be manually providing the IP address of the share instead.

"The natural progress of things is for liberty to yield and government to gain ground." TJ
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:59 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2