Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > No sound in OS 9

No sound in OS 9
Thread Tools
Senior User
Join Date: Apr 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 17, 2003, 02:30 AM
 
Any idea why I don't have any sound in OS 9??
     
Addicted to MacNN
Join Date: Jan 2003
Location: Great White North
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 17, 2003, 03:25 AM
 
check to see if you have sound muted. What mac do u have
Blandine Bureau 1940 - 2011
Missed 2012 by 3 days, RIP Grandma :-(
     
Senior User
Join Date: Apr 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 17, 2003, 10:36 PM
 
lol no, my sound isn't muted, I checked.

I have a 450 G4 Tower with a Radeon 8500 and two lcds (apple 20", NEC 15"), if that makes any difference...
     
Professional Poster
Join Date: Jun 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 18, 2003, 02:23 PM
 
Did anything happen right before you lost your sound?
I'd try trashing your sound preferences, then zapping your PRAM.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:48 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2