Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Classic taking forever to start inside X

Classic taking forever to start inside X
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 11:25 AM
 


I'm having a problem with Classic taking approx 6 to 9 minutes to start when started from 10.2.6. I don't have this problem when booting to 9 directly. I've looked for extensions and control panels and startup items that would cause this and find none. It would seem if its something like that, it would affect both types of staring classic, but I'm not positive.

Can anyone give any ideas as to what could cause this? It's a sudden development, (been going on a few months, but started overnight, with no changes to configuration.) Disk checks find no problems either.

Thanks MUCH!!
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 08:33 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2