Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > OS 9.2.2--Where did my USB go?

OS 9.2.2--Where did my USB go?
Thread Tools
Junior Member
Join Date: Oct 1999
Location: Cody WY - USA
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 16, 2003, 01:27 PM
 
A case of the Missing USB .

I added a 2nd hard drive to my G3 Beige desktop this week, and installed OS 9.2.2 on it . The main hard drive is running OS 9.0.4 , and I have a PowerLogix RapidFire card installed for my USB/FireWire connectivity.

Well guess what ? No USB at all on the 9.2.2 system , but FireWire is fine. Re-Booting the very same machine back to 9.0.4 and my USB is just fine again , so it must be a system software issue, not hardware.

What the hell is going on here ? HELP !
     
Professional Poster
Join Date: Jun 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 17, 2003, 05:43 PM
 
Did you maybe forget to install the drivers for the USB/FireWire card? Sounds like the FireWire ports work fine with Apple's software but there are special drivers to get USB working.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:31 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2