Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.1 and iMovie 2.0.1

9.1 and iMovie 2.0.1
Thread Tools
imacdan
Guest
Status:
Reply With Quote
Jan 10, 2001, 06:10 PM
 
After I installed 9.1, iMovie tells me there is something wrong with my plugins. The plugins are from Apple. Is anyone else having the same problem?? I have an iMac DV with 128M of RAM installed

Thanks
     
Grizzled Veteran
Join Date: May 2000
Location: ON, Canada
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 10, 2001, 08:36 PM
 
Maybe since 9.1 puts all applications into the applications folder but renames it to "applications (mac os 9)" a path within iMovie gets confused?

Darcy
Macbook (white glossy) 2.16GHz | 4GB RAM | 7200RPM HD | 10.5.x
     
Clinically Insane
Join Date: Apr 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 12:00 AM
 
     
imacdan
Guest
Status:
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 06:25 AM
 
I tried that. I created a new folder and titled it Applications and put all of my apps in it. I still have iMovie telling me something is wrong with my plugins.

Thanks
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:01 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2