Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Fonts and IE5

Fonts and IE5
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Nov 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 03:20 PM
 
I'm guessing this has something to do with all the Language Kit talk, but here goes. I'm using IE5, and suddenly, since installing 9.1, when I view any sites in French (that's my first language), accented letters appear as question marks (?). I've never run into this before, and I'm wondering if there is something I need to do.

Surely this isn't a language kit thing, right?

Thanks for any help! Oh, and to see this in action, hit http://www.lefigaro.fr. If you are running OS9.1, do you see question marks throughout the page like me?

I'm puzzled!
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Mar 2000
Location: Colorado Springs, Colorado, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 04:31 PM
 
I think it is. I had to dump my language kit, and now all Japanese characters appear as symbols instead. I'm ordering the CD too, so in 6-8 weeks I can read Japanese pages again I guess. :-)

------------------
Pax Christi,
-Nik!
In Christ,
Deacon Nikolai
http://nstanosheck.wordpress.com
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2001
Location: Stockholm, Sweden
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 05:26 PM
 
Throw away all Text Encodings not installed by Mac OS 9.1.

/mano
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Mar 2000
Location: Colorado Springs, Colorado, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 09:38 PM
 
Mac OS 9.1 already took care of that step for me :-)

------------------
Pax Christi,
-Nik!
In Christ,
Deacon Nikolai
http://nstanosheck.wordpress.com
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Nov 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 12, 2001, 10:22 AM
 
Hey everyone,

Thanks for all your posts. I don't mean to flog a dead horse, but it appears that in my System Folder, I have a folder called "Text Encodings" and in that all kinds of Text Encoding Converter Documents. In there, I've got all sorts of docs, and when I get info on them, they are all part of the 9.1 install.

That looks like all the text encoding stuff I've got....One thing worth noting (maybe) is that inside the above-mentioned folder, I don't have a French Text Encoding Converter Document.

Is that the problem? If not, any other ideas?

A million thanks!
     
macfacekillah
Guest
Status:
Reply With Quote
Jan 12, 2001, 03:50 PM
 
I'm having an identical problem. I checked the French site you mentioned, and yep, it's doing the same thing! I've tried everything!
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 08:15 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2