Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.1 has killed my modem

9.1 has killed my modem
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Sep 2000
Location: Chester, England, UK
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 04:02 PM
9.1 International English has killed my Wallstreet 250 GV Internal modem.

It was there this afternoon, and now it's not!

Does not show up in System Profiler and the modem control panel cannot use it either.

Any suggestions?
Reply With Quote
Jan 11, 2001, 05:25 PM
I have the same problem, but you can make a new script for your computer with thi tool. (Modem Script Generator.)

the other option is use the original modem script and shut down you computer for 30secs

Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:47 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2