Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Internet Gateway & MacOS 9.1

Internet Gateway & MacOS 9.1
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2001
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 12, 2001, 02:59 PM
 
I am incharge of a network Beige G3s, Cubes and G4s, running Photoshop 6 & 5, Illustrator 9, Quark 4.1, Dreamweaver 3, Flash 5, Director 8, iMovie 2, InDesign 1.5, Painter Classic & Strata 3D. All running on 9.0.4, and now 9.1 with no further glitches than normal.

Upgraded the server, and now VicomSoft Internet Gateway 6.7 (upgraded to 6.8) will not dial up. It says that the NAT modem has been triggered, but no dialup...
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 11:35 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2