Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > crash w/modem and 8.6

crash w/modem and 8.6
Thread Tools
Mac Elite
Join Date: Feb 1999
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 4, 2000, 08:40 PM
 
Under MacOS 8.5 I've been able to connect to the internet just fine using a modem, but when I upgraded to 8.6, the computer would crash when attempting to access the internet (after a connection had been established).

I have 8.5 installed on my machine right now, so I can still connect, but is this a bug in the OS or just the modem? I have an iMac, revision A. I just recently downloaded that iMac modem update that was released last year; might that fix the problem?

If there were any earlier threads on this subject, point 'em out for me. I'm not sure where to begin searching.
     
Professional Poster
Join Date: Mar 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 5, 2000, 07:36 AM
 
sounds like you need to delete the Remote Access pref's folder

and if that does not clear the issue, try deleting the Internet pref's file
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -5. The time now is 09:08 PM.
All contents of these forums © 1995-2013 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.7 © 2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2