Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Problem WIth Personal Web Sharing 1.5 on 8.1

Problem WIth Personal Web Sharing 1.5 on 8.1
Thread Tools
Addicted to MacNN
Join Date: Jan 2000
Location: Stoneham, MA, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 23, 2002, 09:41 PM
 
OK my main web server is Apache running of coarse, on port 80. My secondary web server is Personal Web Sharing, which must run on a different port. And oddly enough, PWS throws up errors, what seems like completely randomly, saying that you can't have double slashes or colons in the url, and display a 400 bad request error. But all you have to do is refresh and it works. It is the weirdest thing, does anyone know why this happens, and how to fix it?

Hmmm to clarify, the router is running 8.1 and PWS 1.5on 81, and it routes port 80 to my G4 which runs apache.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:00 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2