Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.2.1 and TTP 3

9.2.1 and TTP 3
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Nov 1999
Location: Heart ofTexas
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 24, 2001, 07:26 PM
 
I've started getting messages that my hard drive is damaged and to use a disk repair utility to fix it.

Ran disk first aid and all is well

Ran Tech Tool Pro 3 and it says there is a "Problem with the enabler file".

Is this because they don't have a version to include 9.2.1 or is my enabler damaged?
You do not really understand something unless you can explain
it to your grandmother."
- Albert Einstein
     
Mac Elite
Join Date: Mar 2000
Location: Reading, PA, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 24, 2001, 08:29 PM
 
I've run TTP 3.04 on my G4, my Rev A iMac, my Wallstreet PB, and my B&W G3, all with 9.2.1, and there's been no problem.
And that's true too.--Shakespeare, King Lear
     
josntme  (op)
Forum Regular
Join Date: Nov 1999
Location: Heart ofTexas
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 26, 2001, 08:37 PM
 
Well, I installed 9.1 on a unused partition ran TTP 3.04 everything OK.

Insstalled the 9.2 upgrade, ran TTP and got the message that there is a "Problem with the enabler file".

I can't even find an enabler folder on my imac.

imac 500/20/576 partioned/4x equally.

[ 08-26-2001: Message edited by: josntme ]
You do not really understand something unless you can explain
it to your grandmother."
- Albert Einstein
     
Senior User
Join Date: Mar 2000
Location: A mile high, Denver, Colorado, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 27, 2001, 07:01 PM
 
When you run TechTool Pro 3.0.3, uncheck the system files and file structure boxes in the multitester options. These will be updated on a new TechTool disk. Everything else should work fine.
Who are the Brain Police?
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 11:07 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2