Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.2.2 lock up with CDRW

9.2.2 lock up with CDRW
Thread Tools
cbh
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2000
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 14, 2002, 06:14 PM
 
I've just upgraded the OS on my imac from 9.1 to 9.2.2, everything went well, except for when I plug in my firewire VST Smartdisk CDRW, the imac just locks, the mouse moves but nothing else happens. Its driving me mad !!! I've tried all the usual stuff, extensions 9.2.2 only etc. etc. Even trashed Toast titanium, all to no avail. What next ????

Craig
     
Senior User
Join Date: Mar 2000
Location: A mile high, Denver, Colorado, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 14, 2002, 07:09 PM
 
Try this. Go to the extensions manager in Control Panels, and disable the Disk Burner, FireWire Authoring Support, and USB Authoring Support. Reinstall Toast.
Hope this helps.
Who are the Brain Police?
     
cbh  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2000
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 14, 2002, 07:53 PM
 
Sorry Fredo no go !!!
     
Senior User
Join Date: Mar 2000
Location: A mile high, Denver, Colorado, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 14, 2002, 08:29 PM
 
OK. It may be that when you updated, you lost the extensions for your firewire CDRW. Go to the website for your VST smartdisk and see if you can download the necessary extensions. Or call them, and have the tech guy email the extensions.
Who are the Brain Police?
     
cbh  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2000
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 15, 2002, 06:13 AM
 
Fredo, the Smartdisk has no software you just use Discburner ,Toast or whatever !
     
cbh  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2000
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 17, 2002, 03:46 PM
 
Have now gone back to 9.2.1 and works perfectly ?????
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:51 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2