Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.2.1 Locked the Desktop

9.2.1 Locked the Desktop
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Dec 1999
Location: Tulsa, OK, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 2, 2001, 08:12 PM
 
After upgrading to OS 9.2.1 on a B & W G3, the desktop froze. Icons can still be clicked and work fine but they can't be moved. When the icons are draged they just sort of bounce back to their original position.
http://elvisripley.com
     
Junior Member
Join Date: Jan 2001
Location: FRANCE
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 4, 2001, 01:37 PM
 
Weird, it works fine for me.
Try trashing Finder or System preferences, it might work.
     
Occasionally Useful
Join Date: Jun 2001
Location: Liverpool, UK
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 11, 2001, 08:09 AM
 
i had this. i turned of True Finder Integration and that problem was solved. however, i still can't drag attachments into Eudora, or drag things from my library in Flash. there's a few other little annoying bugs too, but they're my main gripes. grr...
"Have sharp knives. Be creative. Cook to music" ~ maxelson
     
Forum Regular
Join Date: Mar 2001
Location: Over the Rainbow
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2001, 01:57 PM
 
I just updated 9.1 to 9.2.1 and everytime it gets to the finder it locks up. I have the spinning wheel for a second and then everything just stops. I was so frustrated I wiped my HD and reinstalled everything just to have it happen again. I did find that I could boot 9.2.1 with extensions off, but no other way. What the heck is going on??
G4/400 - 20/10GB HD -256MB RAM -OS X 10.1.2
     
Forum Regular
Join Date: Mar 2001
Location: Over the Rainbow
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2001, 03:21 PM
 
OK I think I figured it out. I found the problem is with the new CD/DVD extension in 9.2.1. I replaced it with the old one from 9.1 and now everything seems to be working beautifully.
G4/400 - 20/10GB HD -256MB RAM -OS X 10.1.2
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:49 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2