Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > HD Drivers Driving me crazy !

HD Drivers Driving me crazy !
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2000
Location: Utrecht, The Netherlands
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 5, 2000, 08:45 PM
 
Ok go figure this: 9600/PT24Mix/Adaptec. When I use (latest) FWB/Hammer drivers on the external drives on the Adaptec (Quantum/IBM), they won't mount @ startup.
When I install the Apple drivers (OS8.5) on the ext. drives, so that they're identical to the internal drive, Jam & Toast won't burn audio (..!?) from external drives, but will, if you copy them to the internal drive. I know it's best to have FWB on both drives, but than the internal drive has to be inited...

I've had it with these kind of issues, since I don't understand what's happening and it seems completely random: on some configurations it works, on others it doesn't and the problems are also different.

Is anyone experienced with this ? Any cracks that know the 'right combination' ?



------------------
Arno Peeters
Tape TV Productions
Arno Peeters
Tape TV Productions
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:25 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2