Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > iMovies and Sony Digital Camera Video - no Sound

iMovies and Sony Digital Camera Video - no Sound
Thread Tools
Sue
Guest
Status:
Reply With Quote
Apr 16, 2001, 12:51 PM
 
I just bought a Sony DSC-P1 Digital camera which takes video. I have copied the videos to my G4/533 and used QuickTime Pro to convert to DV Format. When I open them in iMovies there is no sound. What am I doing wrong?
Woops! I just found the appropriate place for this question and have reposted it here: http://forums.macnn.com/cgi-bin/Forum9/HTML/001212.html

[This message has been edited by Sue (edited 04-16-2001).]
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:31 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2