Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Extension Sets at Startup

Extension Sets at Startup
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2001
Location: Sydney, NSW, Australia
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 18, 2001, 07:23 PM
 
I keep having this annoying problem w/ my Pismo 400. When I hold down the spacebar during startup to choose a different extension set, it makes it all the way to the finder then freezes! Every time!... I then have to restart which makes it fine and the Extension Set I had chosen previously is then loaded...

This has been happening for ages, I have re-installed and even put a new HardDisk in but it still keeps on happening

Any Ideas.

Pismo 400, 320MB RAM, 20GB HD OS 9.1.
     
Admin Emeritus
Join Date: Oct 1999
Location: Zurich, Switzerland
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 19, 2001, 02:28 AM
 
Moving to Mac OS, since this is not a machine-specific issue.

tooki
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:54 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2