Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > ATM Light and 9.1

ATM Light and 9.1
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Feb 2000
Location: San Francisco, Ca USA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 19, 2001, 01:32 PM
 
I am having a reproducible problem. When I've got ATM (4.5.2 or 4.6.1) enabled I get a bomb just as ATM appears to be loading. I ran Conflict Catcher and it didn't catch anything.

If I remove the Control Panel the startup continues with no problem.

Before leaving for work today I removed the tilde (~) from the beginning of ATM to change its load order so we'll see.

Is anyone else having this crash?

Thanks,
Mike
500 DP w/ Radeon
640 RAM
40 GIG HD
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:20 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2