Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > OE send & receive quits in 9.1

OE send & receive quits in 9.1
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Feb 2001
Location: France
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 14, 2002, 05:30 PM
 
I am running OE 5.03 just upgraded from 5.02 to try to resolve this problem. (To no avail!)

I have upgraded from 9.0x to 9.1 and suddenly the Outlook Express quits on me when I prepare an email then try to send it. When the outbox is empty I can receive mail from my server, but sending whether immediately or as part of the send and receive just quits it!!

Can anyone help me isolate this? Otherwise how do I upgrade to 9.2 (in the hope this might bypass the problem). I know I could try upgrading to X but am reluctant to do so on this machine (it's a French OS and I'm holding out to buy an English OS with X incorporated)

Any help given is gratefully received.
Jon Nettlefold
jetshave.com
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 08:15 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2