Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Disk Image mounting problems

Disk Image mounting problems
Thread Tools
Senior User
Join Date: Jun 2000
Location: san diego
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 3, 2001, 12:40 PM
 
ok, I have serveral files that are disk images.... I belive they should be Apple disk coppy images... but I can't get dis copy to mount them... I get this error:

THE MOUNT IMAGE OPPERATION DID NOT COMPLETE (-8816)

so I tried to use shrinkwrap instead... and that started to act like it was going to work and then it kinda juet didn't... it brought up a progress bar for a few secs then nothing

anyone have any ideas?

null
     
Mac Elite
Join Date: Oct 2000
Location: Amboy Navada, Canadia.
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 3, 2001, 05:53 PM
 
i posted the same type of problem a few lines down in this forum. -8816 sounds like your disk copy program is corrupted, or the prefs are. check the creator/type codes of the image.
[img]broken link[/img]
This insanity brought to you by:
The French CBC, driving antenna users mad since 1937.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 08:41 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2