Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 10.1.4

10.1.4
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 23, 2002, 09:13 PM
 
I've noticed my web browser(explorer 5) has slowed down and laggs since installing the update. Anyone else have similar problem?
     
Grizzled Veteran
Join Date: Sep 2000
Location: Florida
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 23, 2002, 10:23 PM
 
I haven't notice a thing different with IE. I also did the 5.1.4 security update available in "software update" control panel. I also use OmniWeb and Opera and they're just a fast as ever.

BTW This should be in the OS X Software forum, and not the OS 9- forums.
-- SBS --
     
Clinically Insane
Join Date: Apr 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 24, 2002, 08:35 AM
 
Originally posted by bhive:
<STRONG>I've noticed my web browser(explorer 5) has slowed down and laggs since installing the update. Anyone else have similar problem?</STRONG>
Indeed... did you not notice the OSX forum as opposed to the Classic forum?
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:41 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2