Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > White Screen on Video Player with 8.6

White Screen on Video Player with 8.6
Thread Tools
Mitchell
Guest
Status:
Reply With Quote
May 15, 1999, 03:24 PM
 
I have just installed the British Version of 8.6 and the installation worked like a dream and all seems fine except ...
When I startup my video player, I get a white screen. I still have sound and can change channels but I get a white screen. If I re-size the video window, the TV picture comes back. Change channels and I lose it again. ARGHH !
Any ideas ? I have a 6500/300 creative studio and I've tried using an older version of the video player and extension but I get the same problem.

Mitch
     
monovich
Guest
Status:
Reply With Quote
May 21, 1999, 03:19 PM
 
I had this problem a few months ago with Quick Time 3 movie player. I was trying to run QT3 content with a QT 2.5 movie player. So all I can suggest to fix it is to make sure you have the VERY latest release of Quicktime 4 (beta .22?)

Upgrading to the appropriate version worked for me. If anything, downgrading to 3.0 or 2.5 will only make things worse
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 11:05 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2