Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > openGL

openGL
Thread Tools
adman
Guest
Status:
Reply With Quote
Feb 15, 2000, 03:06 PM
 
I recently installed the latest upgrade to openGL (it's 1.1.2) from a cd (macworld) and now I can't run anything that uses OpenGL i.e. quakeII or quakeIII. It was fine before I upgraded , but now my system just freezes. I'm using OS 8.6. I suspect it's an extensions conflict but there are so many extensions involved (Quicktime, ATI extensions, Open GL extensions - and any or all of them could have been altered by the upgrade). I don't relish the thought of re-installing the old system software. Am I missing something? Any thoughts.
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Apr 1999
Location: Spanish Fork, UT, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 15, 2000, 07:12 PM
 
I think that you need to reinstall ATI video drivers from the ATI 4.2.1 universal installer.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:24 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2