Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Classic apps just quit on start...

Classic apps just quit on start...
Thread Tools
Junior Member
Join Date: Apr 2000
Location: OHIO
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 21, 2001, 01:54 PM

I was wondering if anyone has ever had the problem of trying to run an app in classic and having it open and then just quit? (no warning window or nuthin' )

I see the icon and i see the bounce and then it just disapears.

I have just updated to OS X.1 and I am still runnign 9.1. I am a bit hesitaent to upgrade to 9.21 as I work on this machine and herd that there was some problems with it.

At any rate.... what causes applications to just quit on start when opening them in OS X???

Do or do not.... there is NO try.
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2