Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > ARA 3.1.3 type 1 error w/GV 56k flex modem

ARA 3.1.3 type 1 error w/GV 56k flex modem
Thread Tools
Greg Myers
Guest
Status:
Reply With Quote
Aug 16, 1999, 07:21 PM
 
ARA 3.1.2 with OS 8.5.1 works fine with GV 56k flex modem with firmware update 3 and software update 3.06. How ever when using same GV set-up with *.6 and ARA 3.1.3 I get type 1 error when attempting to logon more than once between restarts. Any ideas?
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Aug 1999
Location: Brooklyn
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 17, 1999, 11:42 AM
 
It looks like ROM update v3 is an older version of the rom 2.085, the newest is 2.200, it seems to be posted in order to allow use of the k56flex protocall. My modem has been a bit flaky to lately, but I get a #3 error not a #1.
James Wall
rtb.ink@mindspring.com
     
springerc
Guest
Status:
Reply With Quote
Aug 17, 1999, 02:00 PM
 
I had the same problem on my Power Macintosh B&W G3/350. The problem went away after I disabled the FAXstf Pro 5.0.3 software.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:43 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2