Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > prob w/ iTools and IE5.0

prob w/ iTools and IE5.0
Thread Tools
Matt Nadler
Guest
Status:
Reply With Quote
Nov 4, 2000, 11:16 AM
 
I couldn't install or logon to iTool under IE5.0.... got it to work w/ netscape 4.7...

anybody know about this??

matt

ps- Does Apple Know about this snafu?
     
Professional Poster
Join Date: Sep 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 4, 2000, 12:29 PM
 
IE5 and itools have worked just fine for me, although there was one time when it didn't. turned out i had inadvertently deleted the itools cookie. reinstalled it and it worked fine again. perhaps you've had a similar sort of situation?

-r.
     
Matt Nadler
Guest
Status:
Reply With Quote
Nov 4, 2000, 01:00 PM
 
Originally posted by rjenkinson:
IE5 and itools have worked just fine for me, although there was one time when it didn't. turned out i had inadvertently deleted the itools cookie. reinstalled it and it worked fine again. perhaps you've had a similar sort of situation?

-r.
I checked that my cookies in the IEprefs and they were on... don't know 'bout the main pref folder... I'll check that again

thanks
matt
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:12 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2