Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > finder quitting unexpectedly

finder quitting unexpectedly
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Jun 2000
Location: New Jersey
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 25, 2001, 09:15 PM
 
HELP!!! Every time I go to shutdown my finder unexpectedly quits. If someone can shed some light on this issue I would really appreciate it.

Thanks in advance.

Beetleboy
G4 17" iMac 1.25 Tiger
G3 Lime iMac DV 400 Tiger
G3 Snow iMac SE 700 Panther
G3 Graphite iMac DV SE 400 Panther
     
Forum Regular
Join Date: Jun 2001
Location: Alicante (Spain)
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 26, 2001, 03:30 AM
 
Have you tried to delete the preferences?
Murphy's Second Corollary:
It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.
     
Mac Elite
Join Date: Oct 2001
Location: Enschede
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 26, 2001, 03:54 AM
 
please tell more about the circumstances;

- what the system specs (which os, which computer)
- when did the problems appear (did you install something before they appeared)?
iMac G5 2.0 Ghz 20", 2 GB RAM, 400 GB, OS X 10.4.5, iPod with color screen 60 GB
     
Junior Member
Join Date: Jul 2000
Location: Out West where everyone carries a Gun
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 28, 2001, 12:39 PM
 
I have that same thing when I access my External HD. When I unmount it and close the control panel I must restart or the finder quits. Don't know why and don't really care. After a restart all is OK.
PPC 7300
128 RAM
OS 9.1
VooDoo & etc.
G4 Quicksilver 2002 800Mhz CD-RW Zip 250 15 inch LCD Apple Studio Display HPdeskjet 940c OS X 10.3.2
     
Mac Elite
Join Date: Oct 2000
Location: Chicago
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 28, 2001, 06:14 PM
 
THAT HAPPENED TO ME ALL THE TIME!! I got so pissed off so I upgraded to 9.2. Problem solved .
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 08:24 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2