Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > imac DV modem with 9.0.4

imac DV modem with 9.0.4
Thread Tools
simonchua
Guest
Status:
Reply With Quote
Apr 7, 2000, 11:03 PM
 
I have installed 9.0.4 successfully onto my Imac DV recently and my modem fails to initialise. It doesnt even detect the dial tone at all. I have checked the phone lines at home and they all appeared normal.
Any suggestion from anyone who has similar problems?
csb@pacific.net.sg

------------------
csb
     
vfr
Guest
Status:
Reply With Quote
Apr 8, 2000, 07:20 AM
 
just check the iMac modem driver in the modem configuration control pannel.
If it does not include the driver for your modem, try to instgall it from the 9.00 CD (personilized installation, just the modem script for your DV iMac sellected)
     
begrafix
Guest
Status:
Reply With Quote
Apr 9, 2000, 02:29 PM
 
Check your "Sound" Control Panel.

Look under Inputs... "Settings for selected devive"area.

In the Input Source down choose the Internal Modem. See if the "Play sound through ouput device" is checked. I it's uncheck your not going to heard the dialtone.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:36 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2