Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Printing problem with Acrobat

Printing problem with Acrobat
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Oct 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 17, 2000, 03:00 PM

I have some printing problems with arcobat 4.0-4.05. When printing the pdf file from the owner account (multip.users), is the printing ok. But when printing from a normal user account is the printing bad: the fonts are missing. The font database is made with ATM deluxe.
What is here the problem?

Best regards,
Reply With Quote
Apr 21, 2000, 05:17 PM
Did you embed the fonts used into the PDF?
clotje  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Oct 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 22, 2000, 05:58 AM
the settings are the same in Acrobat in the two diff multiple access account. But i still can only print the right font from the master account.

best regards
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:42 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2