Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > MAC OS 9 and Final Cut Pro

MAC OS 9 and Final Cut Pro
Thread Tools
TaliesenIII
Guest
Status:
Reply With Quote
Oct 15, 1999, 09:51 AM
 
When i was using FCP under 8.6 the device control worked fine.. now it no longer works. It keeps telling me that the FireWire and/or DV Drivers are not installed.. even though they are and video capture works just fine.. what gives?

------------------
" I will not be happy until the last monk has strangled the last preist with his own entrails."
     
dmcnickle
Guest
Status:
Reply With Quote
Oct 15, 1999, 10:42 AM
 
I am also getting the same message using Final Cut on my G4/450 with 8.6 installed. It does have some of the components of OS9 - referred to as MacOS CPU Software 1.3 in the Extensions Manager. I did not get this message when I ran Final Cut on my G3 with 8.6.
Other than that, Final Cut seems to run okay on the G4.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2