Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > Ethernet probs since upgrading to 8.5.1

Ethernet probs since upgrading to 8.5.1
Thread Tools
moshon
Guest
Status:
Reply With Quote
Jan 31, 1999, 01:22 PM
 
Has anyone else experienced ethernet problems since upgrading to 8.5.1? I'm on a G3/300 and have a Kingston 100 bt ethernet card. Since I upgraded to MocOS 8.5.1 connecting with anyone across our network is extreemly slow and unreliable. Any help would be appreciated.
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 1999
Location: Brookline, MA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 31, 1999, 02:53 PM
 
Try trashing the Finder Preferences, Zapping the PRAM and rebuilding the desktop. These actions combined with upgrading to the latest Norton NAV (5.03?) help immensely for my sysytems.

     
Mike Marciniak
Guest
Status:
Reply With Quote
Feb 1, 1999, 07:46 AM
 
Do you have any virus programs installed? Norton and Virex were somewhat incompatible with 8.5x, and did mess up networking. This happened to me initally, and I had to wait until last week when Virex 5.9.1 was posted, which resolves the conflict.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:11 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2