Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > 9.2.2 vs video

9.2.2 vs video
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 6, 2001, 05:11 PM
 
After updating from 9.1 to 9.2.2 my monitor resolutions settings are not right anymore.
Resolution goes only to 1024 x 768 @ 75 hz, used to be 1900 x 1300 (....) @ 85 hz.
Also the screen is extremely off-centered.
It looks like the ati rage 128 video card is not recognised anymore. could this be?
I am affraid I do not know how to solve this problem....anyone?

G4 400 (Old motherboard)
     
Posting Junkie
Join Date: Feb 2000
Location: Washington, DC
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 6, 2001, 07:41 PM
 
When will you people learn not to update the second something is available. You should be seeing OS 9.2.3 soon...
     
<Borisson>
Guest
Status:
Reply With Quote
Dec 7, 2001, 10:43 AM
 
Originally posted by mitchell_pgh:
<STRONG>When will you people learn not to update the second something is available. You should be seeing OS 9.2.3 soon...</STRONG>
     
<Borisson>
Guest
Status:
Reply With Quote
Dec 7, 2001, 10:44 AM
 
Originally posted by mitchell_pgh:
<STRONG>When will you people learn not to update the second something is available. You should be seeing OS 9.2.3 soon...</STRONG>
Dank je wel sukkel.
     
Forum Regular
Join Date: May 2001
Location: NY
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 7, 2001, 10:48 AM
 
Originally posted by mitchell_pgh:
<STRONG>When will you people learn not to update the second something is available. You should be seeing OS 9.2.3 soon...</STRONG>
???
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 7, 2001, 10:55 AM
 
???[/QB][/QUOTE]

Sorry, some dutch there. But no suggestions what I could do to solve the problem?
cheers
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2