Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > AppleWorks problem- NEED HELP!

AppleWorks problem- NEED HELP!
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Jan 2001
Location: MacLand
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 8, 2001, 09:27 PM
 
Since I moved my old copy of AppleWorks to my TiBook, I am not able to insert any JPEG or GIF images, or any for that matter. Is this because I made every .jpg and .gif image open in Preview? I rebuilt the desktop and trashed the prefs with no effect. Again, I need help urgently, because I have a paper due on Monday that needs this capibility.

itim55
I know, I know, I'm just a rabid fan.
     
itim55  (op)
Forum Regular
Join Date: Jan 2001
Location: MacLand
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 8, 2001, 09:30 PM
 
BTW- this is on a Ti 667 with 9.2.2 and AppleWorks 5.0.4.
I know, I know, I'm just a rabid fan.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 01:25 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2