Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > My G4 set-up has serious display problems

My G4 set-up has serious display problems
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jul 2001
Location: Bedford NY
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 21, 2001, 08:32 PM
 
I have a 3 month old G4 / 533 Mz Dual processor with a Viewsonic
     
Grizzled Veteran
Join Date: Mar 2000
Location: Upstate, NY
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 21, 2001, 09:55 PM
 
I have a 3 month old G4 / 533 Mz Dual processor with a Viewsonic
Could you be a bit more specific about what the problem is?? It would help a great deal.

BTW, shouldn't this be in the PowerMac forum??

[ 07-21-2001: Message edited by: Bugs Bunny ]
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:41 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2