Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > iMovie icon won't open iMovie

iMovie icon won't open iMovie
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Sep 2000
Location: Va
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 8, 2002, 11:09 AM
 
On my dual 800 Mac, using OS 9.2.2, when I click on an iMovie icon, iMovie won't open. Instead, I get an error message: Can't find the language resource file. Please reinstall the application.

I reinstalled iMovie, twice -- didn't work, samme error message.

The workaround is to open iMovie, and navigate to the movie I want open, click the icon from within iMovie,and it open. But it won't lauch iMoive by clicking just the icon.

It's aggravating.

What's a language resoure file? (sherlock can't find it.)

Any idea how to fix this problem. (Apple help doesn't)

Thanks,

Hal
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:22 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2