Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > "Could not initialize networking" at startup

"Could not initialize networking" at startup
Thread Tools
Dvorak
Guest
Status:
Reply With Quote
May 13, 1999, 06:45 AM
 
It's happening on my PM8500 that I upgraded tonight. The really funny thing is that this dialog box that pops up at startup is totally bogus. It claims that neither TCP/IP nor OT is installed, but everythting starts up just fine and runs without a hitch. Wierd, and functionally irrelevant, but it is there.
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 1999
Location: Chicago, IL, USA
Status: Offline
Reply With Quote
May 14, 1999, 07:18 PM
 
I had the same problem (see <tt>&lt;adamb-1405991019550001@adamb.xnet.com&gt;</tt>). Eventually turned out to be a bad TCP/IP configuration; re-creating it worked.

So check that, check your ARA configs, and maybe even your AppleTalk configs.

My configurations get corrupted every few months, although never like this.

[This message has been edited by Adam Bailey (edited 05-14-99).]
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2