Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > problem at startup

problem at startup
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2001
Location: New York
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 21, 2001, 08:01 PM
 
Every time I startup the computer, after login in in the multiple user panel, I am asked the login and password for one of the computers in the network. I looked around and I couldn't figure out how to turn this off.
I will appreciate any suggestions.

Opol
     
Clinically Insane
Join Date: Apr 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 22, 2001, 04:04 AM
 
Use the Chooser to log onto the computer that it wants you to log onto, and then, uncheck the box on the right that signifies "mount at system startup".
Know what I mean?
HTH

Cipher13
     
opol  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2001
Location: New York
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 22, 2001, 11:54 AM
 
Thanks Cipher!

opol
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:08 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2