Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > OS9 and Cubase VST

OS9 and Cubase VST
Thread Tools
digitalbound
Guest
Status:
Reply With Quote
Nov 3, 1999, 03:02 AM
 
Hello all,

I am having problems with a fresh install of OS 9 (wiped out the disk/low level format/zero'd out the data) and a fresh install of Cubase VST 4.0 from Steinberg's CD. When I attempt to start the application, it freezes.
I installed Cubase 4.1 (thinking this might help a bit) after deleting 4.0 off my disk and it still completely freezes the computer when I try to start the App.
Has anyone else run into a problem? If so, I would appreciate some help! Thanks in advace.

Rob.

p.s. One last thing - I have a B&W SCSI based G3 - 400 mgz w/ 128 megs of RAM. I turned Virtual Memory off for Cubase. I also have an Audiowerk2 card with the latest ASIO driver installed....
     
Forum Regular
Join Date: Oct 1999
Location: AUSTRALIA
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 3, 1999, 09:38 PM
 
I think it is something to do with the PACE copy protection. I believe there is an update somewhere.

------------------
John
John
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 01:35 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2