Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > OS 9.1 and ARA 4

OS 9.1 and ARA 4
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Oct 1999
Location: Tel Aviv, Israel
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 29, 2001, 07:48 AM
 
Hello,
A week ago I recieved my iMac 500 with os 9.1.
Since then i have difficulties in connecting to my ISP.
Previously, I have connected with OS 8.6 and ARA 3.1.3 without any problem.
My problem now is that every time I try to connect to the internet, either by launching any e-mail software I have. or first launching ARA, and then connecting to launch later the browser or the e-mail software, when reaching the point where in the window it tells me that it Starts PPP, and instade of continuing the process it stands still, and after some seconds, it tells me that connection failed, and to try to connect latter.
My ISP says that the problem is not on his side.
I have trashed the ARA prefernces and rebuilt the desktop, but it continues the refuse communicate me it the first attempt, and responding only after six or seven times.
I hope to be helped.
TIA
Raygol
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:43 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2