Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > SCSI Terminator Problem

SCSI Terminator Problem
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Feb 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 2, 2002, 12:37 AM
 
I really screwed up the SCSI terminator pins on my Apple 600i CD-ROM and my Sony CDU926S CD-R. There's a row of seven pins that have small plastic caps on them. As far as I remember there were these blue caps that were about half the size of these black ones. The blue ones were only in the 600i if I remember correctly. I had this idea of putting the CDU926S into my Performa 6200CD and thought it would be a piece of cake to just have the same connectors as the 600i. Now I can't remember which is which!

Is there a site or a picture of the 7 rows of pins for these two drives somewhere? Or did I really screw them up? I'd just like to put them back in their original positions.

Thanks!
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Feb 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 2, 2002, 07:14 PM
 
Nevermind, I got this figured out.
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:07 PM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2