Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Classic Macs and Mac OS > PowerMac 8600 Monitor

PowerMac 8600 Monitor
Thread Tools
Mac Enthusiast
Join Date: Nov 1999
Location: Bensalem, PA
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 17, 2000, 10:56 AM
 
We have a PowerMac 8600 here at work, and it's some type of VERY LARGE monitor connector that I have not seen before. It also has 2 video cards in it that have regular Mac style monitor connectors. I hooked a monitor up to one of the video cards, but I cannot get a signal. The machine sounds like it's booting just fine. Any way I can get this thing to boot and display off of any of the other video cards in the machine? Any help would be greatly appreciated.

------------------
Andy Pastuszak
andy_pastuszak@yahoo.com
Andy Pastuszak
amp68(spammenot)-at-verizon.net
     
TheFox
Guest
Status:
Reply With Quote
Aug 18, 2000, 10:22 AM
 
First connect the monitor to the build-in connector.
Then try to reset the Parameter-Ram.
If there is no picture on the monitor, try to remove the two other video-cards.

In the moment i donīt know what type of VERY LARGE monitor connector you have in this machine .... maybe it is a pc-adapter card or something like that
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2