Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Maya won't batch render, need help fast...

Maya won't batch render, need help fast...
Thread Tools
Clinically Insane
Join Date: Dec 1999
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2005, 04:55 PM
 
I have until 3PM PST to figure this out.

Whenever I start a batch render, the render program launches and then just sits there. Doesn't render.

If I try to cancel the batch render it tells me it hasn't started yet.

I've already tried uninstalling and reinstalling Maya but it doesn't seem to fix anything.

Anyone else run into this problem? I'd just nuke the machine and reinstall with a fresh image but the professors might already have some stuff stored on their local accounts (even though they're not suppose to.)

Thanks.


OT: It's JUST the Professor machine. All the other computers work fine. The only difference is that the Professors have administrative control over their computers.
"…I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than
you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods,
you will understand why I dismiss yours." - Stephen F. Roberts
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 02:23 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2