Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Little Snitch help please!

Little Snitch help please!
Thread Tools
Forum Regular
Join Date: Jul 2007
Location: Bedfordshire, England UK
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 29, 2013, 07:02 AM
 
I have Little Snitch v2.5.2 and had it for a couple of years now working ok. I now find however that when I have LS active I cannot connect to my server with Safari but can with Google Chrome. Why is this? Can anyone tell me how to get Safari back and set it up so that I can only prevent the couple of dubious apps from calling home but allow everything else to function normally. I thought I had set the prefs up ok but something is wrong!

     
Ω
Mac Elite
Join Date: Nov 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 30, 2013, 01:53 AM
 
So if you turn off LS it connects? Not seeing any deny rules in that screenshot.
"angels bleed from the tainted touch of my caress"
     
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2001
Location: Automatic
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 30, 2013, 03:30 AM
 
Also, do you have any entries for WebKitPluginHost that you might have denied.?

Could this behavior be related to your other thread on Flash issues.?
     
Topaz  (op)
Forum Regular
Join Date: Jul 2007
Location: Bedfordshire, England UK
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 30, 2013, 10:54 AM
 
Also, do you have any entries for WebKitPluginHost that you might have denied.? NO.

Could this behavior be related to your other thread on Flash issues.? No.

I deleted the "deny connections" in "all applications" and then manually put in "all ports/connections" rules for Safari and Chrome which seems to have worked and negative rules for the apps that I am suspicious of. All in all a bit of a pain!
     
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 30, 2013, 11:32 AM
 
Is there a reason you didn't update to LS 2.5.4

-t
     
Topaz  (op)
Forum Regular
Join Date: Jul 2007
Location: Bedfordshire, England UK
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 30, 2013, 12:07 PM
 
I guess I chickened out! Having had a few problems recently I didn't want to complicate matters even further. It seems to have settled down now so perhaps sometime soon .....
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 05:06 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2