Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Mac OS X > Weird Bug In Messages

Weird Bug In Messages
Thread Tools
Addicted to MacNN
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 21, 2013, 09:30 PM
 
So I was having trouble getting iMessage to work on an iMac running Mountain Lion 10.8.2.

I sign into the account in preferences and it immediately says inactive.

I can receive iMessages and if I type a response, I can see that one is being typed from the recipient device but if I hit send I get either "account not enabled" or "you are not signed in" errors. Usually the latter. Clearly I am signed in so this is dumb but I cannot send.

I have deleted prefs, tried the account on an iOS device where it works fine and I'm out of ideas. Anyone else?
I have plenty of more important things to do, if only I could bring myself to do them....
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Dec 2012
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 31, 2013, 11:01 AM
 
Can you explain what steps you have taken and where you have entered your Apple ID you want to use ?
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:37 AM.
All contents of these forums © 1995-2014 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2014, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2