Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > GUI Customization > The Offical OS X Customizations Screenshot Thread

The Offical OS X Customizations Screenshot Thread (Page 6)
Thread Tools
Professional Poster
Join Date: Jun 2002
Location: Southern California
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 3, 2003, 02:55 PM
 
Already posted, but hey, why not?

Snapshot 1
Snapshot 2

Mac OS X 10.2.3, Silk 1.5, Tia Mia/Gia Mia themes.
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2002
Location: Greensboro, N.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 3, 2003, 10:04 PM
 
Originally posted by mrbiiggy2:
Here's an update of my always-changing desktop setup:

mrbiiggy2,

where did you find/get those dock dividers? i've been looking all over for some high-quality ones.

gracias,
jersey
     
Mac Elite
Join Date: May 2002
Location: Home in front of my computer
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 3, 2003, 11:47 PM
 
Originally posted by adihez:
hey what that app with the monster there?
I'm gonna go out on a limb here and say Synergy. The monster is custom I believe.
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 12:26 AM
 
Originally posted by adihez:
hey what that app with the monster there? and where can i get ur wallpaper?
thanks
That might just be Konfabulator (not released yet)


Originally posted by jerseyfreeze:
mrbiiggy2,

where did you find/get those dock dividers? i've been looking all over for some high-quality ones.

gracias,
jersey
A friend gave them to me - I'll ask him and see if he'll allow me to release them! I'll make a thread if so.
     
Mac Elite
Join Date: May 2002
Location: Home in front of my computer
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 12:31 AM
 
Originally posted by mrbiiggy2:
That might just be Konfabulator (not released yet)
It's not Konfabulator, berlieve you me. It's Synergy. I've had it for weeks.
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 01:35 AM
 
Originally posted by Jasoco:
It's not Konfabulator, berlieve you me. It's Synergy. I've had it for weeks.
I had no idea Synergy did something Konfabulator-esque... My mistake.
     
Mac Elite
Join Date: May 2002
Location: Home in front of my computer
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 01:45 AM
 
Originally posted by mrbiiggy2:
I had no idea Synergy did something Konfabulator-esque... My mistake.
That's ok. I am excited about Konfab too. It will replace Synergy on my computer when I get my own UI created.

I can't wait! 6 more days!
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2002
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 01:56 AM
 
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 01:58 AM
 
Originally posted by Fluid:


<< Click For Bigger Version

Nice and simple
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2003
Location: japan
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 02:16 AM
 
Originally posted by Jasoco:
I'm gonna go out on a limb here and say Synergy. The monster is custom I believe.
thanks .. what about the wallpaper? anyone ?
antigravity..
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2002
Location: Oakland, CA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 03:02 AM
 
Originally posted by brien:
Already posted, but hey, why not?

Snapshot 1
Snapshot 2

Mac OS X 10.2.3, Silk 1.5, Tia Mia/Gia Mia themes.
Wow...the second one is really nice...what Theme is that? And what program did you used to install it?

Thanks.
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2002
Location: Greensboro, N.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 12:08 PM
 
Originally posted by mrbiiggy2:


A friend gave them to me - I'll ask him and see if he'll allow me to release them! I'll make a thread if so.
Great! I'm anxiously awaiting the answer...

Jason
     
Professional Poster
Join Date: Jun 2002
Location: Southern California
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 02:46 PM
 
Originally posted by ae86_16v:
Wow...the second one is really nice...what Theme is that? And what program did you used to install it?

Thanks.
The theme is Gia Mia (not released yet-MacNN exclusive beta coming soon), and to install it I used Duality 3.1.
     
Forum Regular
Join Date: Nov 2002
Location: Bay Area
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 06:45 PM
 
Originally posted by adihez:
thanks .. what about the wallpaper? anyone ?
what size do you want the desktop picture at? There is a texture in the background that would get messed up if it was just scaled. I have it at 1280 x 1024
     
Banned
Join Date: Apr 2002
Location: -
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 4, 2003, 07:43 PM
 
hey wreks what's the System Stats app you have on your screenshot? It looks pretty cool!!!!
     
Registered User
Join Date: Mar 2002
Location: Europe
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 5, 2003, 07:40 AM
 
My latest pic:



Bigger
     
Professional Poster
Join Date: Jun 2002
Location: Southern California
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 5, 2003, 10:19 AM
 
Nice.
BTW, my 2nd screenshot is updated.
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 5, 2003, 07:06 PM
 
Originally posted by jerseyfreeze:
mrbiiggy2,

where did you find/get those dock dividers? i've been looking all over for some high-quality ones.

gracias,
jersey
Look at my last post
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2002
Location: Greensboro, N.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 5, 2003, 08:01 PM
 
Originally posted by mrbiiggy2:
Look at my last post
thanks, man.

jason
     
Mac Elite
Join Date: Nov 2002
Location: Washington, DC
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 5, 2003, 08:21 PM
 
here's mine screenshot
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2003
Location: japan
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 01:32 PM
 
Originally posted by wreks:
what size do you want the desktop picture at? There is a texture in the background that would get messed up if it was just scaled. I have it at 1280 x 1024
hey wreks.. i'm using 1280x1024 res at the moment..
thanks
antigravity..
     
Forum Regular
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 01:46 PM
 
Originally posted by sworthy:
here's mine screenshot
Excellent desktop image. But before I ask the inevitable I declare posting a screenshot without providing a link to the dekstop image a crime.

So, where can that image be found?

L.
     
Forum Regular
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 01:48 PM
 
Gnnn.

Found it. It says in the bottom-right corner.
http://www.raffaz.net. Thanks.

     
Mac Enthusiast
Join Date: Nov 2002
Location: More Cowbell...
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 03:02 PM
 
Here is my latest (click for full size)-

     
Mac Elite
Join Date: Sep 2001
Location: Chile
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 08:01 PM
 
Originally posted by sworthy:
here's mine screenshot
waht's that menubar item on the upper right that says 2/5 ?
:: frankenstein / lcd-less TiBook / 1GHz / radeon 9000 64MB / 1GB RAM / w/ext. 250GB fw drive / noname usb bluetooth dongle / d-link usb 2.0 pcmcia card / X.5.8
:: unibody macbook pro / 2.4 Ghz C2D / 6GB RAM / dell 2407wfp - X.6.3
     
Mac Elite
Join Date: Aug 2002
Location: Connecticut
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 08:35 PM
 
mrbiggy2, where did you get that desktop picture? It's really nice..

-phillryu
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 09:12 PM
 
Originally posted by phillryu:
mrbiggy2, where did you get that desktop picture? It's really nice..

-phillryu
Check out americanpsycho's gallery.
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Nov 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 09:16 PM
 
Originally posted by Fluid:


<< Click For Bigger Version

Fluid, what is the program that creates the mini document in the upper left hand corner? thanks

ds
     
Mac Elite
Join Date: Nov 2002
Location: Washington, DC
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 09:37 PM
 
Originally posted by Sarc:
waht's that menubar item on the upper right that says 2/5 ?
it's a calander app called Desktop Calendar (the actual calandar is on the bottom right of my desktop). It's fully customizeable (including colors) and is a neat little app. Unfortunatlely, I'm having trouble finding it on version tracker. I think I picked it up on macnn I think, so try searching the forums.
     
Mac Elite
Join Date: Aug 2002
Location: Connecticut
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 09:40 PM
 
Good stuff, but I couldn't find that particular picture mrbiggy2 Any chance you could email it to me? If so, phillryu@mac.com

Thanks in advance

-phillryu
     
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 6, 2003, 09:56 PM
 
Originally posted by phillryu:
Good stuff, but I couldn't find that particular picture mrbiggy2 Any chance you could email it to me? If so, phillryu@mac.com

Thanks in advance

-phillryu
I forgot that judge actually submitted the deviation to devart, not americanpsycho (though he made it). Grassy
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jul 2002
Location: Karlshamn, Sweden
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 02:35 AM
 
Originally posted by Kujo:
so what will the rules be about this? can you post them any size?
if so here is my current

http://www.qfrag.com/~kujo/simplex.jpg
I like that IM client's look. Is it Proteus? If so, what settings are you using? It looks really, really cool.
Move .Sig... For Great Justice!
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 03:57 AM
 
Originally posted by devNevyn:
I like that IM client's look. Is it Proteus? If so, what settings are you using? It looks really, really cool.
adium
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 07:08 AM
 
this thread reminded me that i want to customize the look and feel of osx.

so i did.
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2001
Location: Chile
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 08:19 AM
 
Originally posted by sworthy:
it's a calander app called Desktop Calendar (the actual calandar is on the bottom right of my desktop). It's fully customizeable (including colors) and is a neat little app. Unfortunatlely, I'm having trouble finding it on version tracker. I think I picked it up on macnn I think, so try searching the forums.
thx, btw try MenuCalendar if you feel up to it, very nice app and doesn't use screen real estate, it's a drawer that comes out from the menubar.
:: frankenstein / lcd-less TiBook / 1GHz / radeon 9000 64MB / 1GB RAM / w/ext. 250GB fw drive / noname usb bluetooth dongle / d-link usb 2.0 pcmcia card / X.5.8
:: unibody macbook pro / 2.4 Ghz C2D / 6GB RAM / dell 2407wfp - X.6.3
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2001
Location: Chile
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 08:22 AM
 
Originally posted by iNub:
this thread reminded me that i want to customize the look and feel of osx.

so i did.
iNub, you are still on 10.1 !
really, you need to upgrade.
:: frankenstein / lcd-less TiBook / 1GHz / radeon 9000 64MB / 1GB RAM / w/ext. 250GB fw drive / noname usb bluetooth dongle / d-link usb 2.0 pcmcia card / X.5.8
:: unibody macbook pro / 2.4 Ghz C2D / 6GB RAM / dell 2407wfp - X.6.3
     
Mac Elite
Join Date: Dec 2001
Location: Chicago
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 01:45 PM
 
Originally posted by iNub:
adium
that's not adium in the picture he's talking about..
     
Grizzled Veteran
Join Date: Sep 2002
Location: Silicon Valley, CA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 02:50 PM
 
Originally posted by iNub:
this thread reminded me that i want to customize the look and feel of osx.

so i did.
what music software is on top & what icons did you use on the top right?
MacBook Pro 15" Unibody | iPhone 16GB 3G
     
Senior User
Join Date: Mar 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 03:05 PM
 
Originally posted by Hi I'm Ben:
that's not adium in the picture he's talking about..
I thought it was Adium as well.
     
Grizzled Veteran
Join Date: Sep 2002
Location: Silicon Valley, CA
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 03:05 PM
 
Originally posted by Jazzphone:
Heres Mine

http://jazzphone.bsd.st/Desktop2.jpg

Enjoy but dont clutter my server please . Thanks

Jazzphone
what icons are those that u used for your harddrives?
MacBook Pro 15" Unibody | iPhone 16GB 3G
     
Mac Elite
Join Date: May 2002
Location: Home in front of my computer
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 05:20 PM
 
Originally posted by iNub:
this thread reminded me that i want to customize the look and feel of osx.

so i did.
Cool! The Neverending Story.

Hey.. how did you get your Comcast space to work? I can never get the stupid Java "Upload Utility" thingy POS crappy Java thing to work on any of my Macs on any browser.

Is there a way to FTP to it? Because I REALLY need web space. And can't even figure out how to use my own Comcast space!
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 06:13 PM
 
Originally posted by Sarc:
iNub, you are still on 10.1 !
really, you need to upgrade.
I already tried that. It boots from the CD, and it installs just fine. Then when I try to boot from my hard drive, I get kernel panic, and this seems to be the cause:

getDependencyListForKmod(): Dependency com.apple.kernel.iokit of com.apple.driver.AppleCore99PE is not compatible or is unavailable.

Believe me, I've tried everything. I'd update my firmware, but I gave my OS 9 CD away and don't have it installed. Stupid stupid stupid. That's the only thing i haven't tried yet.
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 06:14 PM
 
Originally posted by Jasoco:
Cool! The Neverending Story.

Hey.. how did you get your Comcast space to work? I can never get the stupid Java "Upload Utility" thingy POS crappy Java thing to work on any of my Macs on any browser.

Is there a way to FTP to it? Because I REALLY need web space. And can't even figure out how to use my own Comcast space!
I just ftp to mywebpages.comcast.net from the command line. Your web page is in the mywebpages folder.
     
Mac Elite
Join Date: May 2002
Location: Home in front of my computer
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 7, 2003, 06:48 PM
 
Originally posted by iNub:
I just ftp to mywebpages.comcast.net from the command line. Your web page is in the mywebpages folder.
Awesome! Thanks!

Wish I had known this sooner!
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2001
Location: Chile
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 8, 2003, 01:06 AM
 
Originally posted by iNub:
I already tried that. It boots from the CD, and it installs just fine. Then when I try to boot from my hard drive, I get kernel panic, and this seems to be the cause:

getDependencyListForKmod(): Dependency com.apple.kernel.iokit of com.apple.driver.AppleCore99PE is not compatible or is unavailable.

Believe me, I've tried everything. I'd update my firmware, but I gave my OS 9 CD away and don't have it installed. Stupid stupid stupid. That's the only thing i haven't tried yet.
1) delete all preferences from all folders
if that don't work
2) clean install
:: frankenstein / lcd-less TiBook / 1GHz / radeon 9000 64MB / 1GB RAM / w/ext. 250GB fw drive / noname usb bluetooth dongle / d-link usb 2.0 pcmcia card / X.5.8
:: unibody macbook pro / 2.4 Ghz C2D / 6GB RAM / dell 2407wfp - X.6.3
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 8, 2003, 01:21 AM
 
Originally posted by Sarc:
1) delete all preferences from all folders
if that don't work
2) clean install
I've done everything, including that. I'm gonna post this question in the Unix forum.
     
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Aug 2002
Location: Sweden
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 8, 2003, 06:26 PM
 
Originally posted by iNub:
I've done everything, including that. I'm gonna post this question in the Unix forum.
Try to erase your harddrive and then do a clean install.
     
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2001
Location: Flint, MI
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 8, 2003, 11:18 PM
 
I've done that too.

I'm gonna list what I've done, just to let you guys know what I've been through. I rebooted my computer from the OSX 10.2 CD. I did an upgrade install. Rebooted. Kernel panic. Rebooted again from the 10.2 CD and did an archive install. Rebooted. Kernel panic. Rebooted from the 10.2 CD and went into Disk Utility and formatted my drive. Installed a full install. Rebooted. Kernel panic. I swapped out my hard drive and installed on that. Rebooted. Kernel panic. Just now I tried to update my firmware to 4.1.7. Turns out that update wasn't for my model iBook.

I'm completely out of solutions.

Somebody told me it's a hardware issue, but if it's hardware, wouldn't that turn up in 10.1 as well? I've run every OS on this thing I can find. Linux, OSX, OS 9, and BSD. All of them work flawlessly. Jaguar just will not work.

One thing I just thought of is swapping out my 256 MB RAM stick, that might be bad. But if it were bad, it seems like it would show up in every OS, not just that particular one.
     
Dedicated MacNNer
Join Date: Dec 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 8, 2003, 11:30 PM
 
Originally posted by devNevyn:
I like that IM client's look. Is it Proteus? If so, what settings are you using? It looks really, really cool.
its proteus, best IM client there is.
http://www.qfrag.com/~kujo/proteus.png

as for your question i am just using the ichat theme with the header off and show colums off.
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Tempe, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Feb 9, 2003, 02:52 AM
 
Originally posted by iNub:
I've done that too.

I'm gonna list what I've done, just to let you guys know what I've been through.

[snip]
This definitely sounds like a hardware issue to me. It is possible for faulty (or just unexpected) hardware to work on one OS and not on another version of the same OS. It all depends on what the IO-Kit authors changed between versions.

I suggest trying different RAM, trying a different video card (that's my bet), trying a different network card, etc.

By the way, you haven't told us what hardware you're running. If it's an iMac, try running Apple's Hardware Test CD.
Geekspiff - generating spiffdiddlee software since before you began paying attention.
     
 
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2