Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > GUI Customization > Shapeshifter problem

Shapeshifter problem
Thread Tools
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 2005
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 03:22 PM
 
I used to have Shapeshifter (1.8 i think it was or somthin like that) and it worked fine, i was happy as larry. However I recently downloaded the recent version (2.0.1) and i cant apply themes anymore.

When i try to apply one, it comes up with a window saying that...

'Your settings have been reset to aqua because either your system or shapeshifter updated'
(or somethin along those lines anyway!)

I dont know why its doing it though so any have any ideas???

For the record i have Candybar as well which i think may be the cause of it but i have read elsewhere that the two apps run fine alongside each other.

I have also tried removing the .plist etc and uninstalling/reinstalling SS but still no luck.

Im on an iBook G4, Mac OS X 10.3.9, CandyBar 2.5, Shapeshifter 2.0.1

Thanks in advance for any help
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Tempe, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 04:08 PM
 
Delete <your home directory/Library/Caches/ShapeShifter and log out/in.
Geekspiff - generating spiffdiddlee software since before you began paying attention.
     
d0dg3  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 2005
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 04:39 PM
 
nope that didnt work either, i also tried uninstalling candybar but still comes up with the message.
     
Forum Regular
Join Date: May 2002
Location: NYC
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 04:43 PM
 
I'm having a prob. with ShapeShifter also, but concerning Maya 6.0. If Shapeshifter is enabled and I click the shelf triangle, The pop-up window does not draw and Maya immediately crashes. After Disabling APE and logging back in the problem no longer occurs.
( Last edited by dggraphics; May 23, 2005 at 04:49 PM. )
     
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Tempe, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 06:00 PM
 
Whyntcha guys send me an email? Can't do support via a forum. My name is jason and the company is Unsanity.com.
Geekspiff - generating spiffdiddlee software since before you began paying attention.
     
Mac Elite
Join Date: Mar 2003
Location: Cupertino
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 06:11 PM
 
You can't spread FUD through e-mail......
     
d0dg3  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 2005
Status: Offline
Reply With Quote
May 23, 2005, 06:33 PM
 
i did send an email to unsanity bout a week ago but no response
     
   
Thread Tools
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:59 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2