MacNN Forums (
-   Classic Macs and Mac OS (
-   -   Performa 6200 won't start up (

Amorya Dec 20, 2003 08:30 AM
Performa 6200 won't start up
I've not used it for a couple of months, but it was working fine last time I did.

I just connected it up, hit the power key and nothing. No fans spin up, no sound... the entire thing seems dead.

Any suggestions?

Eriamjh Dec 20, 2003 09:22 PM
Dead battery?
bradoesch Dec 21, 2003 01:07 PM
Sounds like a dead battery to me too. Did you have the machine unplugged while it wasn't in use? If so, it'll draw from the battery instead of the wall.
I have a Motorola StarMax with a dead battery. I can usually get it to boot if I hold the CUDA button for 10 seconds or so. Not sure if your machine has one or not, it'll likely be easier to just buy a new battery.
MoontaMacman Jan 16, 2004 01:15 AM
NOT the batery
Hi Amorya,
not sure what the problem is but a 6200 will start up even without a battery in place only a few models are affected by a dead battery - the old 6200 ( I owned one ) is not one of them- I ran mine without a battery for over a year.
Total silence is usually a sign of no power getting to the wee beast - fuses? Cannot recall if there are any- but that is where I would start working checking the power supply

sorry I cannot be more helpful - but hopefully by now you have it sorted

All times are GMT -4. The time now is 11:49 PM.

Copyright © 2005-2007 MacNN. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2