MacNN Forums (http://forums.macnn.com/)
-   Classic Macs and Mac OS (http://forums.macnn.com/classic-macs-and-mac-os/)
-   -   iTools account setup problem (http://forums.macnn.com/64/classic-macs-and-mac-os/44915/itools-account-setup-problem/)

 
LittleRedIndian Apr 13, 2002 05:54 AM
iTools account setup problem
When I try and setup an iTools account, the installer seems to download correctly, but when I click on the installer icon on my desktop, the install setup web page is displayed again - it goes round in a loop - I never get the actual signup page. Maybe it's 'cos I'm English!

(I'm on a Titanium G4 Powerbook)
 
Fleck Apr 17, 2002 10:33 AM
The same thing happened to me. After a couple of days, I tried again and it worked fine. :confused:

Hope it works for you,
Fleck

[ 04-17-2002: Message edited by: Fleck ]
 
MacMatt Apr 21, 2002 03:06 PM
What browser are you using? I have problems of some sort in iTools when I use anything other than Internet Explorer.

Matt
 
andymcdeee Apr 21, 2002 08:37 PM
had the same prob on a 5500. Damn annoying. Couldn't fix it. Using 9.1 and ie 5. Nescrape didn't work either. Plugin is definitely installed but won't take you to the signup page.

Anyone? :(
 
LittleRedIndian Apr 22, 2002 02:21 PM
I've tried many times - using Internet Explorer & OSX. I'm just about to give up.
 
All times are GMT -4. The time now is 02:48 AM.

Copyright © 2005-2007 MacNN. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2